Сайтът е в процес на синхронизация с истинските продукти и все още не е активен. Поръчки няма да бъдат изпълнявани.

Аптека Ремедиа

Вашето здраве,
наш приоритет

над 20 години на българския пазар

Аптека Ремедиа витамини всички
Аптека Ремедиа листа здраве
Аптека Ремедиа здраве за вас

Пазарувай по категория

Продукти на фокус

Hair vitamins

Аптека Ремедиа предлага на твоето внимание – Women’s Best, Hair vitamins. При разработването на нашите Chewable Hair Vitamins за жени, се стремихме да създадем продукт, който не само стимулира бляскава, пълна и бързорастяща коса, но също така предлага вкус на вкусни плодове. Нашата майсторски изработена формула включва комбинация от 13 внимателно подбрани съставки, включително биотин, цинк, фолиева киселина, хром и различни витамини.

Truebasics

Fish oil OMEGA-3

TrueBasics Ultra Omega-3 е научно формулиран с 925 мг комбинирано EPA и DHA, за да доставя силна доза на Омега-3 мастни киселини във всяка доза. Той се пречиства чрез напреднал процес на пречистване, известен като молекулна дестилация, за да се отстранят токсични метали като олово и живак, след което се извършва лабораторен тест, за да се гарантира, че винаги получавате най-доброто качество.

HUM

Hair strong gummies

Първите клинично изследвани желиранки за подобрен растеж на косата с биотин, фолиева киселина, витамин B12 и цинк.

Продукти на промоция!

Аптека Ремедиа

За нас

Здравето е богатство!

аптека ремедиа здраве алое

Аптека Ремедиа – Вашето надеждно решение за здраве и дълголетие! Със своите над 20 години опит на българския пазар, Аптеки Ремедиа се утвърдиха като фармацевтична верига, посветена на осигуряване на качествени продукти и услуги на своите клиенти. Ние разбираме, че Вашето здраве е от изключителна важност и се стремим да бъдем Ваш доверен партньор в поддържането и подобряването му.

Най-продавани продукти

Аптека Ремедиа

Новини и статии

Искаш ли да получаваш известия за промоции?