Сайтът е в процес на синхронизация с истинските продукти и все още не е активен. Поръчки няма да бъдат изпълнявани.

Вашето здраве,
наш приоритет

над 20 години на българския пазар

Аптека Ремедиа листа здраве
аптека ремедиа здраве алое
Аптека Ремедиа фармацевт

Аптека Ремедиа

Аптека Ремедиа - за нас...

Здравето е богатство!

аптека ремедиа здраве алое

Аптека Ремедиа Ви приветства – Вашето надеждно място за здраве и благополучие! Вече повече от 20 години сме на българския пазар, изграждайки традиции във високото качество на обслужване и грижа за нашите клиенти.

Ние вярваме, че опитът е ключът към успешното партньорство с нашите клиенти, затова с гордост можем да кажем, че нашата аптека е сред водещите в индустрията. Нашите дългогодишни клиенти са свидетели на предаността ни и вярват в нашата способност да им предложим най-доброто в областта на здравето и лекарствата.

Нашата отлична репутация се дължи на екипа от фармацевти, които са на високо професионално ниво. Те са предпазливи, грижовни и винаги готови да помогнат на всеки, който се нуждае от консултация или съвет. Нашите фармацевти не само разбират от продуктите, които предлагаме, но и са прекрасни слушатели, които се грижат за вашите нужди и благополучие.

В Аптека Ремедиа поставяме високи стандарти на качеството. Нашата продуктова гама се състои от само най-добрите марки и качествени продукти. Предлагаме ви само това, което бихме избрали за себе си – надеждни и ефективни решения, които ви дават увереност, че сте в добри ръце.

Освен това, в Аптека Ремедиа ценим вашето време и финансови възможности. Затова сме постоянно ангажирани да предлагаме продукти на достъпни цени, без да правим компромиси с качеството. Искаме всеки наш клиент да се чувства удовлетворен от своята покупка и да има доверие в продуктите, които избира от нас.

Благодарим ви, че избирате Аптека Ремедиа. Ние сме тук, за да ви помогнем да поддържате вашето здраве и благополучие, и с нетърпение очакваме да ви посрещнем в нашите локации на булевард Левски 100

Намерете ни

Свържете се с нас

Аптека бул. "В. Левски"

бул. „Васил Левски“ 100Б, 1527 София център

Аптека ул. "Поп Богомил"

Ул. Поп Богомил 2 (вход откъм Раковски), София